Operation: Mindcrime naar 013

Ticketmaster

Inmiddels is al de voorverkoop gestart van het concert dat Operation: Mindcrime (de nieuwe band van de orginele Queensrÿche-zanger GEOFF TATE) op vrijdag 27 november geeft in 013. Het is voor het eerst dat Operation: Mindcrime in 013 is te zien. Dit concert is bovendien de enige NL show. Met de debuut-cd ‘The Key’ die op 18 september a.s. zal verschijnen (het eerste deel van een epische trilogie) zal deze nieuwe prog-symfo metalband die uit louter oudgedienden bestaat voor een memorabele avond zorgen.

Tate’s nieuwe groep is vernoemd naar het gelijknamige derde album van Queensrÿche uit 1988, dat de wereldwijde doorbraak voor die band opleverde. De gevierde frontman Geoff Tate, die een indrukwekkende muzikale staat van dienst heeft en vooral geliefd is vanwege zijn zo karakteristieke en instant herkenbare zang, trok gerenommeerde leden en ex-leden van AC/DC, Disturbed, Queensrÿche, Ronnie James Dio en Whitesnake aan voor zijn nieuwe supergroep.

Operation: Mindcrime
Datum: Vrijdag 27 november 2015
Zaal: 013
Aanvang 19:00
Zaal open 18:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek