Skindred naar 013

Ticketmaster

Eens kijken. Furieuze (nu-)metal? Check. Alternatieve rock? Yup. Reggae? Op-ze-ker. Met flarden hardcore punk, dancehall, hiphop en dubstep? Uiteraard! Dat kan natuurlijk maar één band zijn: de uit Wales afkomstige band Skindred. Na wat juridisch getouwtrek met zijn toenmalige platenlabel richtte Dubwar-frontman Benji Webbe in 1998 Skindred op. Deze vernieuwende band zette met de spraakmakende debuutplaat ‘Babylon’ uit 2002 in één klap op de kaart. Er volgden tussen 2002 en 2014 nog vier prima albums die van Skindred een gevestigde naam maakten.

Maar de échte troef van Benji & co. zijn natuurlijk hun wervelende liveshows, met als belangrijkste ingrediënten onweerstaanbare metal riffs, de dopeste reggae grooves en messcherpe hiphop. De nieuwe cd ‘Volume’ staat gepland voor 30 oktober van dit jaar en dat brengt de Britten naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. Neem wel even gepast afscheid van je ouders voor je onze nieuwe zaal in loopt, want “nobody gets out alive!”

Skindred
Datum: ma 16 nov ’15
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek