Threshold naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Vorig jaar bracht de Britse progressieve metalband Threshold het nieuwe album ‘The Journey’ uit. Dit is de opvolger van de plaat ‘March Of Progress’ (2012) en het tweede album waarop zanger Damian Wilson (Maiden United, Headspace) te horen is sinds zijn vertrek uit de band in 1997.

Threshold werd in 1989 opgericht en heeft inmiddels 10 albums op haar naam staan. De band combineert heavy metal en progressieve rock. Naast frontman Damian Wilson bestaat de band uit gitarist Karl Groom, keyboardspeler Richard West, drummer Johanne James, bassist Steve Anderson en gitarist Pete Morten.

Threshold
Datum: zaterdag 23 jan 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek