Will & The People naar Bibelot

Ticketmaster

In 2010 is deze Britse band opgericht en overal waar zij komen, laten de mannen een spoor van optimale blijheid achter. De bandleden halen hun inspiratie uit de muziek van The Beatles, The Doors, Supertramp, Bob Marley, John Lennon en Jerry Lee Lewis. In mei 2012 kwam hun gelijknamige debuutalbum uit. Voorafgaand aan het album werd de single ‘Lion in the Morning Sun’ uitgebracht, dat in Nederland een ontzettend grote hit werd. Van 2011 tot 2013 trad deze band op tijdens bekende festivals als Pinkpop en Lowlands. Met dit spetterende optreden in Bibelot, wordt je humeur in één klap omgetoverd en dubbel en dwars verbeterd!

Will & The People
Datum: 23 januari
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:00 UUR
Aanvang: 20:30 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek