Daredevils naar Hedon

Ticketmaster

Deze hagelnieuwe band onder het management van The Dirty Daddies is de frisse wind in het hedendaagse coverband circuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen gaat worden. Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang drinken en meeschreeuwen. As we speak zitten de heren in de studio en in de repetitieruimte om de veldtocht voor te bereiden.

Wat kun je verwachten? – subliem gesmede mash-ups met geniale en verrassende combinaties – het beste feest van het jaar, voor alle leeftijden – een repertoire dat uitnodigt tot schaamteloos dansen & meezingen – een garantie voor de day-after met schorre kelen, katers en vermoeidheidsverschijnselen Een piepkleine greep uit een monsterlijk repertoire: Don Henley, Foo Fighters, Toto, Neon Trees, Status Quo, Usher, Bon Jovi, Queen, Metallica, ZZ Top, Katy Perry, Whitney Houston, The Rolling Stones, Snap, Kim Wilde, Taio Cruz, Liquido, Golden Earring, Michael Jackson, Pitbull, Muse, Aerosmith & veel meer!

Daredevils
Datum: vr 20 nov 2015
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek