Hallo Venray + Automatic Sam naar Doornroosje

Ticketmaster

Nadat Hallo Venray in 2014 haar veelgeprezen dertiende album ‘Show’ uitbracht en op vele Nederlandse podia en festivals speelde, heeft de band samen met platenlabel Excelsior Recordings besloten de klassieker ‘Vegetables & Fruit’ opnieuw uit te brengen. Het is exact 10 jaar geleden dat het album verscheen, en de plaat markeerde het begin van een nieuw stadium in de carrière van Hallo Venray. Nu, tien jaar na dato, is het album een Nederrockklassieker geworden. Voor het Excelsior-label een reden om het album een mooie heruitgave te geven. Ook op vinyl met een bijbehorende tour, waar Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers hem integraal zullen spelen. Plus enkele Hallo Venray klassiekers uiteraard.

De openers van de avond zijn hoogstwaarschijnlijk bekend bij de mensen uit de regio Arnhem/Nijmegen: Automatic Sam. De band is samen met Hallo Venray op deze tournee door de Lage Landen. De muziek van Automatic Sam schuurt, kraakt, piept en rockt. Hun tweede langspeler ‘Sonic Whip’ borduurt stevig voort op hun debuut album en werd door meer enkele popjournalisten betiteld als ‘nu al het beste in Nederland opgenomen rockalbum van het jaar’. De heren zijn druk bezig met een nieuw album welke in 2016 het levenslicht zal zien.

Hallo Venray + Automatic Sam
Datum: 08 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek