Julian Sas Band naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Blues fenomeen Julias Sas presenteert tijdens deze avond zijn nieuwe langverwachte album ‘Coming Home’. Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met basgitarist Tenny Tahamata, drummer Rob Heije en toetsenist Roland Bakker weet deze gitarist een authentieke blues show neer te zetten. Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Het optreden wordt opgenomen voor een nieuwe live CD, dus een show die je zeker niet mag missen!

Al in 1999 waren Sas en zijn mannen de headliner op het legendarische Fehmarn Festival, een Duitse variant op het Woodstock festival dat geheel gewijd was aan Jimi Hendrix. Een andere held van Julian Sas is de Ier Rory Gallagher. Niet alleen was Sas vele malen top-of-the-bill op aan Gallagher geweide festivals, hij stapte bijna letterlijk meerdere malen in diens voetsporen. Onder meer op het Rory Gallagher Tribute Festival in Ballyshannon, Co. Donegal, Ireland, Rory’s geboorteplaats. Ook speelde hij enige malen samen met Gallagher’s voormalige bandleden. Bound to Roll (2012) het recente studio album van Julian Sas bewijst dat Julian Sas het begrepen heeft. Like a big freight train; vol overtuiging, niet te stoppen, niet omkijken.

Julian Sas Band
Datum: zaterdag 6 feb 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek