Julian Sas naar Doornroosje

Ticketmaster

De in Beneden-Leeuwen woonachtige gitarist en zanger Julian Sas musiceert al jaren in de beste bluestraditie van grootheden als John Lee Hooker, Freddie King, Elmore James, Willy Dixon en Memphis Slim. Sas is echter ook een groot liefhebber van de latere bluesrockgitaristen Jimi Hendrix, Jeff Beck, Jonny Winter, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher. Na eerst actief geweest te zijn in de Roel Fintelman Bluesband en Ten Foot Pole, richt Sas in 1995 de Julian Sas Band op. Het gezelschap repeteert weinig, maar treedt des te vaker op.

Julian en zijn bandleden Tenny Tahamata (bass) en Rob Heijne (drums) spelen altijd vol overgave. De gedrevenheid gecombineerd met hun muzikale kwaliteit maakten dat Sas en zijn companen uitgroeiden tot een fenomeen, een muzikale attractie bewonderd door een grote fanatieke schare fans, gerespecteerd door collega’s in binnen- en buitenland. Zijn nieuwe album zal begin februari 2016 verschijnen.

Julian Sas
Datum: 13 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek