Messer Chups naar Patronaat

Ticketmaster

Het Russische Messer Chups sleurt je mee mix van (instrumentale) surf, beat, garage, soundtracks en geluiden van cartoons uit de jaren ’50 en ’60. Live weet de band met visuals op de achtergrond, een spannende muzikale opbouw en de gillerige zang van Zombierella de aandacht naar zich toe te trekken.

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door The Phantom Four, opvolger van de legendarische band The Treble Spankers en is daarbij één van wereld’s vooraanstaande instrumentale bands. In hun 9 jarig bestaan deed de band ruim 300 optredens door Europa. Naast hun eigen festival North Sea Surf Festival is The Phantom Four ook verantwoordelijk voor het opzetten van North Sea Surf Radio, het eerste wereldwijd gratis te ontvangen radiostation met instrumentale surfmuziek.

De platen worden deze avond vakkundig gedraaid en afgespeeld door de zangeres -en bas gitariste van Messer Chups: DJ Zombierella!

Messer Chups
Datum: 12 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek