Mini Mansions naar de Melkweg

Ticketmaster

Punk is geen vreemde van Mini Mansions. Melodie trouwens ook niet. De drie heren delen een passie voor The Zombies, Gorrilaz, Devo en druk zijn met allerlei projecten. Zanger/toetsenist Tyler Parkford houdt er een solocarrière op na als Mr. Goodnite, bassist Zach Dawes is een veelgevraagd studiomuzikant (voor o.a. Brian Wilson en T-Bone Burnett) en drummer/zanger Michael Shuman speelt bas in Queens Of The Stone Age. Het nieuwe album liet dan ook een tijdje op zich wachten, maar het resultaat mag er zijn! Met gastrollen van Brian Wilson en Alex Turner komt de psychedelische pop met glamrock- en new wave-invloeden geweldig uit de verf; hun optreden op Lowlands bevestigde dat al!

Mini Mansions
Datum: 2 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Voorverkoop start vr 18 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek