Ronnie Flex feat. Lil Kleine naar Bibelot

Ticketmaster

Begin dit jaar gaf Ronnie Flex een knallend optreden in de Power Stage na de release van zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd’. Na het succes van internationale superhit ´Drank & Drugs´ en het album ‘New Wave’ komt hij terug om het dak er opnieuw af te blazen! En deze keer doet hij dat in de Main Stage. Natuurlijk neemt hij goede vriend en special guest Lil Kleine mee.

Ronnie Flex ontving vorig jaar ‘De Meest Verdienstelijke Poëet 2014 Award’. Zijn singles hebben miljoenen views op YouTube en hij werkte samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Gers Pardoel, Yellow Claw en Jebroer. Zijn succes bracht hem shows in Spanje, Bulgarije, Turkije en Portugal en op festivals als Lowlands, Solar, Pukkelpop, Mysteryland en Paaspop. Op dit moment schittert Ronnie Flex ook nog eens in survivalprogramma Expeditie Robinson.

Support: SFB
New Wave’ers SFB, ook bekend als Stricktly Family Business, groeit snel binnen de rapscene. Deze Haagse rapgroep bracht onlangs de mixtape ‘Reset The Levels’ uit die door fans goed ontvangen werd.

Ronnie Flex feat. Lil Kleine
Datum: 26 november
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek