Ronnie Flex feat. Lil’Kleine naar Patronaat

Ticketmaster

Ronnie Flex komt naar Haarlem en neemt als special guest niemand minder dan Drank & Drugs co-star Lil’ Kleine mee!

Tijdens de nieuwe tour is er natuurlijk veel aandacht voor de tracks van het debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd’ dat eind vorig jaar verscheen. Maar ook het grote succes van het album New Wave, diverse samenwerkingen en nieuwe tracks komen aan bod. Ronnie Flex stond sinds de release van zijn album onder meer op Lowlands, Solar, Pukkelpop, Mysteryland en Paaspop. Zijn succes bracht hem onder meer voor shows naar Spanje, Bulgarije, Turkije en Portugal. Op dit moment schittert hij op geheel eigen wijze in survivalprogramma Expeditie Robinson.

Als support act heeft Ronnie Flex mede New Wave’ers SFB uitgenodigd. De Haagse formatie, ook bekend als Strictly Family Business, bestaat uit Frenna, Jandro, KM en Priceless. SFB bestaat nog geen twee jaar en de groepsleden zijn volledig autodidact.

Ronnie Flex feat. Lil’Kleine
Datum: Vr 18 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek