Symphony X naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Het is alweer ruim 4 jaar geleden dat de Amerikaanse progmetal formatie Symphony X in een strak uitverkochte Boerderij stond. In 2016 komt de band eindelijk terug voor een tour die in het teken staat van hun nieuwe album Underworld (2015), het negende studio album van de band.

Symphony X werd in 1994 opgericht door gitarist Michael Romeo en wordt sinds hun debuutalbum The Damnation Game (1995) gezien als een pionier in het prog genre. Met het album The Divine Wings Of Tragedy (1997) zet de band zich definitief op de kaart. Deze plaats wordt nog steeds gezien als het absolute meesterwerk van de band. Symphony X staat garant voor een innovatieve mix van heavy metal, progressieve rock en neo-klassieke elementen. de band heeft inmiddels negen album op zijn naam staan. Verwacht een show met stevige gitaarriffs, vingervlugge solo’s en onconventionele structuren.

Symphony X – Underworld Europe 2016 Tour
Datum: zondag 21 feb 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek