The Tallest Man On Earth naar De Oosterpoort

Ticketmaster

De Zweedse singer-songwriter The Tallest Man On Earth is letterlijk gezien geen grote muzikant (hij meet 1,65 meter), maar figuurlijk wel. Kristian Matsson alias The Tallest Man On Earth brengt sinds 2006 al verschillende albums met veel succes uit. Regelmatig staat hij op de Nederlandse podia en festivals en weet hij het publiek te ontroeren met zijn stemgeluid.

Hoewel hij zijn nummers zo simpel mogelijk opneemt, in huiskamersetting en met spaarzame arrangementen, weet hij de luisteraar altijd maximaal te raken. En dan brengt hij live on stage ook nog eens zijn enorme podiumpersoonlijkheid mee. Zelfs zijn inspiratiebron is groots: Bob Dylan, aartsvader der singer-songwriters, klinkt door in zowel stem, gitaarspel als teksten van The Tallest Man On Earth. Op 12 mei verscheen zijn nieuwe album ‘Dark Bird Is Home!’

Het album heeft de gelijknamige titelsong ‘Dark Bird Is Home.’ Het album laat je gedachten leiden naar een heuvelachtig landschap en de rustgevende zee. Het intieme liedje ‘Dark Bird Is Home’ doet geloven in een goede afloop. De moeilijke periode die The Tallest Man heeft doorgemaakt is veelvuldig terug te horen in zijn gevoelige nummers. Het album is een mix van krachtige en gevoelige liedjes waarmee Kristian zijn muzikale ontwikkeling verder uitbreidt en trouw blijft aan zijn indringende stemgeluid.

The Tallest Man On Earth
Datum: Zondag 31 januari
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start 26 september.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek