Delain naar Patronaat

Ticketmaster

De symfonische rockers van Delain vieren in 2016 hun jubileum en beginnen het jaar goed met weer in Patronaat met een bijzondere show. Ze sluiten hun ‘The Human Contradiction’ tour af met ‘SuckerPunch’: Special effects, speciale gast-muzikanten en veel muziek, waaronder gloednieuwe nummers.

Na in 2013 de grote zaal te hebben uitverkocht met hun ‘My Masquerade’ show is Delain in 2016 terug in Haarlem. De pakkende melodieuze metal bracht ze al de hele wereld over en de laatste plaat ‘The Human Contradiction’ opende nog meer deuren. Een Noord- en Zuid-Amerikaanse en Europese headline tour volgden, en deze wordt nu afgesloten in Patronaat met de speciale ‘SuckerPunch’ show!

Delain
Datum: 29 januari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek