Derde show Muse in Amsterdamse Ziggo Dome

Ticketmaster

Omdat de twee reeds aangekondigde shows van Muse in Amsterdam in een mum van tijd uitverkocht waren, is er nog een derde show toegevoegd aan de Drones World Tour. Behalve op woensdag 9 en donderdag 10, zal Muse ook op maandag 7 maart 2016 de Ziggo Dome aandoen.

Tijdens de Drones World Tour zal Muse voor het eerst “in the round” spelen, met een podium midden in de zaal. De band staat bekend om grensverleggende podiumproducties en deze Drones Tour is daarop geen uitzondering. Het ontwerp van dit podium geeft het publiek een echte 360 graden belevenis die op audio- en videotechnisch gebied sensationeel is. Voorgaande tours van Muse zijn door de internationale pers vaak beschreven als “episch”, “ambitieus” en “baanbrekend”. Na een uiterst succesvol festivalseizoen afgelopen zomer ontving de band de beste reviews uit haar carrière.

Sinds het debuut in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die samen wereldwijd meer dan 17 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Drones, het zevende en meest recente album, stond in maar liefst 23 landen op nummer 1, waaronder in de Verenigde Staten, Engeland, Australië en Nederland. Dit maakt het de zesde top 5 notering voor een Muse album in Nederland.

Muse
Datum: Maandag 7 maart 2016 (extra show)
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het extra concert op 7 maart 2016 begint vrijdag 25 september om 12.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek