DI-RECT naar de Effenaar

Ticketmaster

Na veel aandacht vanwege Hotel DI-RECT en hun 15-jarig bestaan pakken ze in 2016 door met nieuw materiaal.

Petje af voor deze Hagenezen die gewoon één van de grootste Nederlandse rockbands ooit zijn. Zelfs een wisseling van frontman heeft DI-RECT niet klein gekregen en zelfs gezorgd voor een nieuw geluid en nog meer fans.

Na hun debuut en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’ volgde ‘rollercoaster ride’ van 15 jaar, met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland. Zelfs toen in 2009, toenmalig zanger Tim Akkerman besloot de band te verlaten, kozen de overgebleven bandleden Spike van Zoest, Jamie Westland en Bas van Wageningen ervoor om in plaats van de handdoek in de ring te gooien, er juist tegenaan te gaan. Verwacht in 2016 nieuw werk en een knallende rockshow in de grote zaal.

DI-RECT
Datum: 22 april
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Start voorverkoop: Za 26 sep `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek