Ellie Goulding naar Ziggo Dome

Ticketmaster

De Britse zangeres Ellie Goulding geeft op 26 januari een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ellie Goulding kondigt, vlak na de bekendmaking van de release van haar derde studioalbum ‘Delirium’, ook haar Europese tournee aan. De Britse zangeres komt op dinsdag 26 januari 2016 naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

‘Delirium’, dat op vrijdag 6 november zal verschijnen, is de opvolger van ‘Halcyon’, het album uit 2012 dat Goulding’s succes wereldwijd verankerde en in Nederland de gouden status behaalde. Het eerste voorproefje van het nieuwe album is de single ‘On My Mind’, dat deze week uitkwam.

De Britse zangeres heeft een stormachtig aantal jaren achter de rug. Sinds ze in 2010 de eerste plaats in de BBC Sound of 2010 behaalde en haar debuutalbum ‘Lights’ uitbracht, heeft Goulding wereldwijd meer dan twintig miljoen albums verkocht, had ze twee #1 albums in haar thuisland en won ze twee BRIT Awards. Het eerder dit jaar uitgebrachte ‘Love Me Like You Do’ kwam in meer dan 70 landen op de eerste plaats in de hitlijsten terecht.

Ellie Goulding
Datum: Dinsdag 26 januari 2016
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert van Ellie Goulding start op vrijdag 25 september om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek