Mark Knopfler Tribute naar Underground

Ticketmaster

De Mark Knopfler Tribute werd in de zomer van 2014 opgericht door Bas Winckels. Wat ooit begon als een eenmans tribute kanaal op Youtube in 2012 is nu uitgegroeid tot een volledige live-band met vele volgers op Facebook en meer dan 2000 fans op Youtube; de videos worden meer dan 1300 keer per dag bekeken. Het doel van de band is om de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits zo natuurgetrouw mogelijk na te spelen. De band speelt hits van de eerste dagen van Dire Straits, tot en met het solo-werk van Mark Knopfler, inclusief nummers van zijn meest recente albums. Dire Straits bestaat al meer dan twintig jaar niet meer, en Mark Knopfler tourt nog slecht sporadisch over de wereld. Een avond met de Mark Knopfler Tribute laat het publiek de hoogtijdagen van Dire Straits herbeleven en laat het genieten van de mooie, melodische klanken van Mark Knopfler. Vanavond worden er clipopnames gemaakt van deze geweldige avondvullende show!

Speciale gast is de Tina Turner tribute NICE N’ ROUGH ft. Pepi Petersen. Mark Knopfler schreef Tina Turners grootste hit Private Dancer en het betekende haar come-back. Dertig jaar geleden kwam het gelijknamige album uit, met daarop ook de hits What’s Love Got To Do With It, Show Some Respect en I Can’t Stand The Rain. Deze liedjes zullen dan ook zeker langskomen op een manier waarop je je aanwezig waant bij een Tina Turner concert.

Mark Knopfler Tribute
Datum: 9 januari
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek