Piñata, Jon Tarifa & Roots Palmera naar Paard van Troje

Ticketmaster

Piñata en Jon Tarifa geven een feestje en jij bent uitgenodigd! Terwijl de bladeren aan de bomen al langzaam van kleur veranderen, zorgen de muzikale vrienden voor de laatste zomerse avond van het jaar.

Piñata
F.A.S.T. stopt, maar Piñata gaat door. De vijfkoppige band uit Scheveningen weet wat een goed feestje is. De combinatie van reggae, hiphop, pop, latin, ska, mariachi en meer exotisch klinken namelijk als hoogzomer, zelfs in hartje winter. Het debuutalbum ‘Droppin’ the Candy’ kwam vorig najaar uit.

Jon Tarifa
Jon werd geboren in Albanië, groeide op in de States en ziet nu Den Haag als zijn thuisbasis. Als de zonsondergang na een lange dag op het strand geluid zou maken, zou dat de muziek van Jon Tarifa zijn met een fresh, funky jazzy mixed groove.

Roots Palmera
Het in Amsterdam gevestigde Roots Palmera omschrijft zichzelf op Facebook als een ‘Caribbean Reggae Rock Danceable Thing’. Dansen zul je, dansen moet je, met dit stel energieke rasmuzikanten.

Piñata, Jon Tarifa & Roots Palmera
Datum: 06 november
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:15U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek