Revere naar Rotown

Ticketmaster

Het popgeluid van Revere, het breinkind van Engelse songwriter Stephen Ellis, typeert zich door fraaie, barokke arrangementen vol strijkers en blazers. Hiermee kan de band zich met gemak meten met indie-zwaargewichten als The National, Arcade Fire, Editors en Beirut. Ellis is overigens allang geen vreemde meer in ons 010. In een nog niet zo ver verleden heeft hij zowel solo als met volle zevenkoppige bezetting het Rotterdamse publiek weten te betoveren.

Nieuwe EP van Revere
Tegenwoordig is de connectie met Rotterdam dusdanig sterk dat Revere er zelfs voor kiest haar nieuwste EP Man Of Atom te presenteren in Rotown, wat natuurlijk een enorme eer is. Aan dit nieuwe document heeft ook Bastille-gitarist Charlie Barnes meegewerkt. De EP zal tevens verschijnen via het nieuwe Nederlandse label Final 500 Records.

Revere
Datum: do 26 november 2015
Zaal: Rotown
Deur open: 20:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek