The Twilight Sad naar Rotown

Ticketmaster

The Twilight Sad. Donker, bezwerend en onheilspellend. De Schotse band zit precies op dat snijvlak tussen fijnzinnige artpop, dromerige shoegaze en gruizige post-punk. Tel daar die inktzwarte, met Glaswegian tongval gezegende baritonzang van frontman James Graham bij op, en je hebt een verdomd goede band die uit duizenden te herkennen is.

Na de meer synthesizer-gebaseerde elpee No One Can Ever Know verraste The Twilight Sad opnieuw met No One Wants To Be Here & Nobody Wants To Leave. Hier demonstreert de band een meer ingetogen kant, met ambachtelijke songs die zowel de onderkoelde synths als de schurende gitaren knap met elkaar verzoenen.

The Twilight Sad
Datum: do 5 november 2015
Zaal: Rotown
Deur open: 20:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek