Urbanus en de Fanfaar naar de Effenaar

Ticketmaster

Deze zotte held rockt de Vlaamse frietpan uit met briljante oneliners en hilarische songs. Samen met zijn eigen band De Fanfaar heeft Urbanus afgelopen zomer een hele rits festivals platgespeeld. Dit beviel zo goed, dat hij ook dit jaar weer op pad gaat en na zijn geweldige show op Pinkpop naar Eindhoven komt.

Een volbloed rockzanger is Urbanus niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet. We kennen de zotte Belg namelijk vooral als komiek. Maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar, een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen en tattoo’s, kan hij deze gebreken ruimschoots goedmaken door een show te brengen met sterke oneliners en rock & roll. Verwacht vanavond een uiterst energieke Urbanus die er alles aan zal doen om er een groot feest van te maken. Urbanus en De Fanfaar, een must voor de die hard fans!

Urbanus en de Fanfaar
Datum: 18 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 26 sep `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek