Urbanus en de Fanfaar naar Paradiso

Ticketmaster

Vrijdag 20 november staat de Belgische komiek Urbanus met rockband De Fanfaar in Paradiso. Na het zeer succesvolle optreden op de afgelopen editie van Pinkpop heeft de act besloten dit najaar te gaan toeren, met verder onder andere een show in het Brusselse AB. De voorverkoop start zaterdag 26 september.

In zijn 40-jarige carrière beschouwt Urbanus dit avontuur als een nieuwe frisse missie en een opwaardering van zijn uitgebreide oeuvre. De show bevat nieuwe nummers, doorspekt met zijn gouden krakers. Dit alles in samenwerking met de Brusselse Nederlandstalige rockband De Fanfaar.

Urbanus en de Fanfaar
Datum: Vrijdag 20 november
Zaal: Paradiso, Grote Zaal
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop start zaterdag 26 september om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek