Danny Vera naar Doornroosje

Ticketmaster

Danny Vera timmert al lange tijd aan de weg, maar scoorde landelijke bekendheid als huisband van Voetbal International op RTL7. De Zeeuwse zanger, muzikant, songwriter werd met rock ’n roll in de aderen geboren en brengt sinds 1995 Americana in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Inmiddels heeft Danny Vera vijf albums uitgebracht waarop de invloeden uit de jaren 50 & 60 de boventoon voeren. De basis van elk liedje staat steevast fier overeind: de man met zijn gitaar.

In 2016 staat een volledig nieuw studio album gepland. Ter voorbereiding hiervan trekt Vera het land in. Afgelopen zomer imponeerde Danny Vera nog semi-akoestisch in de Stevenskerk, vanavond komt hij terug naar Nijmegen met zijn voltallige band.

Danny Vera
Datum: 21 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek