Girls Guns and Glory naar Patronaat

Ticketmaster

Girls Guns and Glory is oude 50’s rock ’n roll met een stevig vleugje country. Dit viertal afkomstig uit Boston is al acht jaar bezig met het binnenslepen van verschillende awards en meer dan 200 optredens wereldwijd. Geïnspireerd door grote namen als Chuck Berry, Eddie Cochran, Hank Wiliams en Johnny Cash. Girls Guns and Glory betekent maar een ding: een avondje rock ’n roll hillbilly style! Net zo’n feestje als, laat ons zeggen – Pokey Lafarge!

Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door The Cannonball Johnsons, een Folk/Southern rock/bluegrass band uit Leiden. De jongens combineren verschillende oude stijlen uit het zuiden van de VS met pop, boter en aantrekkelijkheid. Live nemen de Johnsons je mee op een trip van roots bluegrass tot groovende Southern rock.

Girls Guns and Glory
Datum: 30 oktober
Zaal: Patronaat, Haarlem
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek