Nicolas Jaar naar Doornroosje

Ticketmaster

18 jaar was de Amerikaans-Chileense muzikant Nicolas Jaar toen hij debuteerde, 21 toen zijn bewierookte debuutalbum ‘Space Is Only Noise’ uitkwam. Nu hij 25 is, wordt hij al gezien als een van de belangrijkste vernieuwers van de elektronische muziek. Zijn handelsmerk: donkere en tegelijk warme muziek. Te traag om hard op te dansen, en met spookachtige vocalen. Jaar bestempeld zelf zijn muziek als ‘ritmische melancholie’ waarin hij probeert de luisteraar te vangen in zijn emoties. Met als gevolg dat zijn muziek niet eenvoudig te labelen is. Nicolas Jaar iets heeft weten te bereiken wat slechts enkele elektronische muzikanten ooit hebben gedaan. Namelijk het verenigen van techno fans en jazz lovers. Nicolas komt op deze avond met een DJ set naar Nijmegen!

Nicolas Jaar
Datum: 08 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek