Halsey naar de Melkweg

Ticketmaster

“High on legal marijuana/Raised on Biggie and Nirvana/We are the New Americana”; met ‘New Americana’ heeft de 21-jarige Halsey het eerste echte anthem voor post-milennials geschreven. De zangeres bouwde eigenhandig in één jaar een gigantische fanbase op, met grootse, meeslepende pop songs waarin ze ongecensureerd de diversiteit, zelfverzekerdheid en schijt aan regeltjes van haar generatie beschrijft. Met de release van haar debuutalbum ‘Badlands’ in augustus explodeerde ze van Instagram- en Twitter-ster naar één van de meest besproken en invloedrijke sterren van nu. Haar eerste concert in Nederland kon dus wel eens historisch worden.

Halsey
Datum: 26 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Voorverkoop start vrijdag 9 oktober om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek