Marina & The Diamonds naar Paard van Troje

Ticketmaster

Temperamentvol. Zo kun de Welsh-Griekse zangeres Marina Diamandis mooi omschrijven. Met haar band Marina and the Diamonds maakt ze kleurrijke synthpop. Eerder bracht zij twee albums uit: The Family Jewels (2010) en Electra Heart (2012). Met de eerste kreeg ze zalen vol in Engeland en bij het tweede album ging ook de rest van de wereld voor de bijl.

Haar derde plaat kwam single voor single uit. Zo bleef de nieuwsgierigheid naar het geheel genaamd ‘Froot’ groeien. Zelf omschrijft zij de plaat als een meer volwassen, minder cynisch en gelukkiger geheel. Ze grijpt terug naar elementen uit new wave, disco en klinkt hierbij rauwer dan voorheen. Deze zomer kondigde Marina haar Neon Nature Tour aan, waarbij ze ook zal neerstrijken in Den Haag.

Marina & The Diamonds
Datum: 17 december
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Voorverkoop start: 09 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek