Massive Attack naar Klokgebouw

Ticketmaster

Dit is gemakkelijk het muzieknieuws van het jaar; Massive Attack komt naar het Klokgebouw! Samen met bands als Portishead waren de Britten de uitvinders van de triphop; hiphop met dub en house invloeden.

De mysterieuze mannen braken al in 1991 door met de gigahit hit ‘Unfinished Sympathy’. Je weet wel, dat nummer met die video die in één shot werd opgenomen en die je ongetwijfeld meerdere malen hebt gezien. Later volgden nog krakers als ‘Teardrop’ van het prachtige album ‘Mezzanine’ en het laatste album van de band uit 2010: ‘Heligoland’. Nog dit jaar verschijnt er nieuw werk van Massive Attack en dat maakt de show van vanavond nog unieker. Het cliché ‘bij zijn, meemaken’ is in dit geval een understatement.

Massive Attack
Datum: 24 februari
Zaal: Klokgebouw
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 18:30 uur
Start voorverkoop: Vr 09 okt `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek