Nahko and Medicine For The People naar de Melkweg

Ticketmaster

Met zowel Filipijns, Puerto Ricaans als indiaans bloed in de aderen is Nahko een echte man van de wereld. Geïnspireerd door Bob Dylan en Bright Eyes verliet hij op jonge leeftijd zijn ouderlijk huis in Portland om met zijn gitaar en verhalen over de wereld te trekken. Al snel sloten enkele gelijkgestemden bij hem aan en met deze groep muzikanten maakt hij een pakkende mix van folkrock, world en hiphop met inspirerende teksten over persoonlijke, spirituele en sociale groei – Medicine For The People. Na tours met artiesten als Michael Franti, Xavier Rudd en SOJA is het eindelijk tijd voor een Europese tour en Amsterdam wordt gelukkig niet overgeslagen. Get ready for the vibe, tribe!

Nahko and Medicine For The People
Datum: 30 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop start vr 9 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek