New Cool Collective feat. Mark Reilly (Matt Bianco) naar 013

Ticketmaster

Het veelbekroonde New Cool Collective levert altijd hoogstaande jazz af. Voor hun nieuwste samenwerking sloegen zij de handen ineen met de Engelse Mark Reilly (Matt Bianco). Met dit unieke samenwerkingsproject doet de band op zaterdag 6 februari het compleet vernieuwde 013 aan. Ticketverkoop start zaterdag 10 oktober om 10.00

New Cool Collective gaat al sinds 1993 mee binnen de Nederlandse jazz scene. De band ontstond toen saxofonist Benjamin Herman begon te experimenteren met DJ Graham B. De unieke mix van live muziek tijdens een DJ set bleek een schot in de roos. Anno 2015 is New Cool Collective uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jazz bands van Nederland. Ze speelden al samen met grote Nederlandse artiesten als Typhoon en Guus Meeuwis en op festivals als North Sea Jazz. Het is dan ook niet vreemd dat de volgende stap er een is op internationaal niveau. Voor de nieuwe EP ‘The Things You Love’ slaat New Cool Collective de handen ineen met Mark Reilly van de Engelse jazz/pop band Matt Bianco. De artiesten vormen samen twee handen op één buik waarbij de pop insteek en songwriting van Mark Reilly een verlengde vormt voor de jazzy en soulvolle sound van New Cool Collective.

New Cool Collective featuring Mark Reilly (Matt Bianco)
Datum: Zaterdag 6 februari
Zaal: 013, Tilburg
Aanvang: 19:30
Zaal open: 20:30
Ticketverkoop start zaterdag 10 oktober om 10.00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek