Odesza naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Het Amerikaanse duo ODESZA scoorde al direct met de eerste ep Summer’s Gone in 2012 een regelrechte sensatie. Gratis online gaan werkt soms beter dan je durft te dromen: nog geen drie jaar en letterlijk honderden miljoenen clicks, plays en views later staan de studievrienden Harrison Mills en Clayton Knight alleen nog voor uitpuilende zalen en festivalvelden. Dat zit hem vooral in ODESZA’s specialiteit: hyperintelligente, maar wervelende electropop met dikke beats en vocals, zoals de monsterhit Say My Name en Light, de recente collab met de Zweedse indietronic-darlings Little Dragon. Mooi succesverhaal, maar denk vooral niet dat deze mannen op het podium relaxed op hun lauweren staan te rusten: ODESZA pompt hun energieke shows met onder meer liveblazers, visuals en soepele dansjes op tot de maximale geluksfactor.

Odesza
Datum: 01 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek