Rico & Sticks naar de Effenaar

Ticketmaster

Legendarisch hiphop duo Rico & Sticks met #OpgezwolleTotNu naar Eindhoven. Deze mannen zetten samen en met al hun projecten hiphop keihard op de Nederlandse kaart en na 15 jaar blijkt het materiaal van projecten als Opgezwolle, Fakkelbrigade, Kubus & Rico, Sticks & Moon, Rico & ART en Great Minds nog steeds springlevend. #Bijzijn dus!

Nadat in 2007 Opgezwolle als formatie ophield, stonden Sticks en Rico nog sporadisch samen op de planken. Bijvoorbeeld in de formatie Fakkelbrigade met James, Typhoon en producer A.R.T.. Rico werkte later met helden als Henny Vrienten (Doe Maar) en zocht de reggae op. Sticks ging succesvol het land door met Great Minds. Vanavond komt de energie en de creativiteit van deze twee iconen opnieuw samen tijdens #OpgezwolleTotNu.

Rico & Sticks
Datum: 08 april
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek