Rico & Sticks naar de Melkweg

Ticketmaster

Door Opgezwolle werd een dikke woofer in je hoedenplank een must. De formatie uit het verre oosten tilde de Nederlandse hiphopgame naar een next level met ongeëvenaarde teksten van Rico & Sticks en gruwelijke beats van Delic. In 2007 stopten de mannen met Opgezwolle waarna meerdere succesvolle soloprojecten volgden. Het afgelopen jaar bleken de klassiekers ‘Vloeistof’ en ‘Eigen Wereld’ nog steeds even relevant; na een paar legendarische shows met greatest hits stonden ze op Lowlands en raakte hun HMH show binnen no-time uitverkocht. De mannen hebben het nog steeds onder de knie en komen ook naar de Melkweg met #OpgezwolleTotNu. Jaja, tjappies en mammies, je weet wat jullie te doen staat!

Rico & Sticks
Datum: 16 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek