Rico & Sticks naar Paard van Troje

Ticketmaster

Negen jaar na de laatste show van Opgezwolle op Lowlands zijn Rico & Sticks terug als duo met hun grootste hits en hoop nieuwe ervaring. In de afgelopen jaren gingen beiden hun eigen weg, maar stonden de heren toch af en toe samen op de planken. Zo was Rico enkele keren als verrassing aanwezig bij een show van Great Minds. Ze trakteerden het publiek op hits als ‘Hoedenplank’, ‘Gekke Gerrit’ en ‘Verre Oosten’. Na de strak uitverkochte #OpgezwolleTotNu shows, hebben de mannen besloten dat het weer tijd is om samen ten strijde te trekken. Het belooft een legendarische avond te worden waar oudere en jongere “tjappies en mammies” samen komen.

Rico & Sticks
Datum: 14 april
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek