Rico & Sticks naar Patronaat

Ticketmaster

Rico & Sticks zijn terug samen op het podium en doen hun tracks van #OpgezwolleTotNu. Na 15 jaar is het materiaal van Opgezwolle, Fakkelbrigade, Kubus & Rico, Sticks & Moon, Rico & ART en Great Minds nog steeds springlevend en relevant!

In januari 2015 stonden Rico & Sticks voor het eerst sinds jaren samen op het podium. Er ontstond een spontane set vol klassiekers, wat de heren op het idee bracht een “Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu” shows te plannen. Twee dagen Zwolle waren in no-time uitverkocht, waarna Lowlands volgde. Het werden werden legendarische shows, waar oudere en jongere “tjappies en mammies” samen kwamen. Nadat ook de HMH in moordtempo was uitverkocht komen Rico & Sticks nu terug naar de clubs, met 25 maart een show in Patronaat Haarlem.

Rico & Sticks
Datum: 25 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek