Rhodes naar Doornroosje

Ticketmaster

De 25-jarige Britse singer-songwriter David Rhodes uit Hertfordshire is een ster in wording. Hij scoorde in eigen land flinke hits met ‘Turning Back Around’, ‘Close Your Eyes’ en met ‘Let It Al Go (een duet met Birdy). Rhodes speelde vorig jaar als support act door Europa (met Sam Smith, London Grammar, Laura Marling) en liet zijn talent horen op festivals en in de clubs.

Zijn dromerige en indringende stemgeluid is opvallend. Net als zijn subtiele liedjes die niet alleen melancholisch maar ook hitgevoelig zijn. Als kind was Rhodes geobsedeerd door blueslegende Robert Johnson. Rhodes weet met weinig middelen te imponeren: een akoestische gitaar, zijn gezegende stem, pakkende refereinen op piano, lichte drums en een laagje electronica.

Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Wishes’. Rhodes heeft op dit album zijn hart uitgestort en heeft op dit album een gevoelige sfeer gecreëerd waar toch voldoende pit in zit.

Rhodes
Datum: 5 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op vrijdag 16 oktober om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek