Ultimate Eagles naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

The Ultimate Eagles komen ongelofelijk dicht bij de kenmerkende Eagles sound. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren ’70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. Een optreden is één groot hoogtepunt, met als klap op de vuurpijl de megahit “Hotel California”.

Deze Amerikaanse tribute band bestaat uit gepassioneerde topmuzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend: Danny Vaughn (Waysted, Tyketto), Chris Childs (Thunder, The Union, Paul Young), Chris Wright, Christian Philips (Duffy, Sonic Executives), Ryan Aston (Abbamania) en Michael Lawrence (The Commitments). Een aantal jaren geleden zochten de muzikanten een nieuwe uitdaging en die vonden zij in dit succesvolle Eagles Tribute Project. Ze hebben zich volledig toegelegd op de legendarische nummers van The Eagles.

Ultimate Eagles
Datum: vrijdag 13 mei 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start zaterdag 17 oktober.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek