Emancipator & LowaddictsSoundsystem naar Patronaat

Ticketmaster

Downtempo elektronica om lekker op weg te dromen, dat is wat je deze zondag kunt verwachten. De Amerikaanse producer en live-act Emancipator (Doug Appling) staat bekend om zijn warme melodieën, aanstekelijke beats en strakke samples. Op het nieuwe album ‘Seven Seas’ houdt Appling de composities minimaal en zijn het veelal organische instrumenten waar de tracks mee zijn opgebouwd. Subtiele gitaarloopjes, piano, strijkers en drums worden elektronisch samengebracht tot een smooth dansbaar geheel.

Vooraf het Haarlemse LowaddictsSoundsystem, dat deze avond de nieuwe EP ‘Interrail’ presenteert. Reizend naar Berlijn, Bern (Zwitserland) en Brescia (Italië) werd inspiratie opgedaan voor de nieuwe plaat, en de tracks zijn dan ook vernoemd naar treinen EC 52, IC140 en ICE 120. Tijdens deze presentatie wordt het podium aangevuld met een zangeres en violiste, die ook op de EP te horen is. Muzikaal zit het ergens tussen Bonobo, Moderat en Underworld in, en Fink is al fan, dus dan weet je dat het goed zit.

Emancipator & LowaddictsSoundsystem
Datum: Zo 21 februari
Zaal: Patronaat, Haarlem
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek