Pat Smith naar Patronaat

Ticketmaster

Deze avond geniet je van Pat Smith, HAEVN én Playground Zer0 in Patronaat! Maak kennis met Pat Smith: pro surfer, drum and bass MC en zanger. Met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Nu zet hij een nieuwe stap met zijn eerste solosingle ‘Dreamgirl’, een zomerse uptempo track. Samen met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald) werkt Pat Smith aan een eerste EP die dit najaar verschijnt.

HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen leidde al tot de prachtige nummers ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’. Voor het opnemen van de twee tracks werkte de band samen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Seafret). HAEVN werkt momenteel aan hun debuut EP en werd onlangs bekroond tot 3FM Serious Talent.

Wanneer drie vrienden in Roemenië tijdens hun speelkwartier een drumcomputer bij het oud ijzer vinden, hebben ze nog geen idee dat het gaat om het begin van Playground Zer0. De eerste 13 jaar wordt de drumcomputer nog aangezien voor een radio met muziek uit de toekomst, maar schijn bedriegt. Tijdens de historische kattenplaag van ’96, werd duidelijk dat het apparaat veel meer was dan alleen een radio. De ritmes werden omgetoverd tot nog nooit gehoorde muziek, en zo werden de heren als een donderslag bij heldere hemel binnen no time, de helden van Targu Jiu. Nu is het zover, Playground Zer0 is een feit. Tijdens het Reeperbahn Festival in Hamburg presenteerden ze hun debuutalbum ‘Poison’. Daarnaast waren ze welkom op festivals als Bevrijdingsfestival, Amsterdam Dance Event, Welcome To The Village en Boothstock.

Pat Smith
Datum: 19 December
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek