Celtic Woman naar Carré

Ticketmaster

Op dinsdag 9 februari komt Celtic Woman terug naar Nederland met hun nieuwe show ‘Destiny’. Tijdens de ‘Destiny Tour 2016’ brengt de Ierse groep onder meer muziek van hun nieuwe album ‘Destiny’. Met tijdloze traditionele Ierse nummers en hedendaagse klassiekers, allemaal gebracht in hun beroemde, eigen stijl. De kaartverkoop voor dit concert dat plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Al meer dan 10 jaar weet Celtic Woman over de hele wereld mensen te raken met muziek die feilloos beweegt tussen Ierse klassiekers, hedendaagse covers en eigen composities. De vier getalenteerde Ierse vrouwen – drie zangeressen en een violiste – brengen begeleid door een groep muzikanten en dansers een nieuwe combinatie uit eeuwen aan muzikale en culturele traditie. Het Ierse muziekfenomeen wordt door critici beschreven als een ‘betoverende concertervaring’.

De nieuwe show is voorzien van een nieuw podiumontwerp, prachtige kostuums en geweldige arrangementen met een schitterende choreografie. Aansluitend op hun succesvolle ‘10th Anniversary World Tour’ die miljoenen fans in vervoering bracht, begint Celtic Woman nu aan een nieuw hoofdstuk van hun muzikale reis.

Celtic Woman
Datum: Dinsdag 9 februari 2016
Zaal: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 23 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek