De Jeugd van Tegenwoordig naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Wegens overweldigende belangstelling geeft De Jeugd van Tegenwoordig een extra concert in De Oosterpoort! Het concert op 20 december is uitverkocht.

Tien jaar geleden zette De Jeugd van Tegenwoordig zichzelf met ‘Watskeburt’ in één oerknal op de kaart. Inmiddels zijn we een decennium en vele hits verder en de DJVT is één van de grootste Nederlandse acts. Daarnaast is de sound van De Jeugd van Tegenwoordig talloze keren gekopieerd, in binnen en buitenland. Ook live heeft De Jeugd een indrukwekkende reputatie. Niet in de laatste plaats omdat optredens nagenoeg allemaal een kolkende chaos van feestende concertgangers teweeg brengen.

Op Lowlands brak de DJVT dit jaar de tent af met een set die alleen uit hits bestond. Het publiek werd echter getrakteerd op 1 fijne toegift: ‘Manon’, een track die op het nieuwe album gaat komen. 3voor12 noemde de plaat een “een typische Bas Bron-electroglijer met supercatchy refrein”. Dat belooft dus wat voor het nieuwe album én voor de bijbehorende feestjes in De Oosterpoort!

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: Vrijdag 8 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek