Bliksem naar Patronaat

Ticketmaster

Onder aanvoering van frontvrouw Peggy Meeussen maakten de Belgische thrashers van Bliksem afgelopen 3 jaar in een ijl tempo furore langs diverse podia in binnen en buitenland. Hun donkere en melodieuze sound bevat invloeden van grootheden als Black Sabbath, Judas Priest en Alice in Chains. Debuutplaat ‘Face The Evil’ ( 2013) werd in Aardschok omschreven als een een metalplaat waar techniek, gecontroleerde agressie en ijzersterke composities hand in hand gaan. Ook hun meest recente werk ‘Gruesome Masterpiece’ dat in de zomer van 2015 uitkwam is goed ontvangen door media als Zware Metalen, Metalfan en File Under. Live wist de band op Graspop Metal Meeting 2013 een verpletterende indruk achter te laten aldus de voltallig aanwezige pers en de band herhaalde dit huzarenstukje met furieuze shows op o.a. Into the Grave, Metaldays en Speedfest!

Bliksem
Datum: Za 16 januari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek