Bombay naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster

Indierockband Bombay (voorheen Bombay Show Pig) heeft een geheel nieuwe soundtrack voor Dreyers legendarische horrorfilm Vampyr (1932) gecomponeerd. Na lovende recensies tijdens het muziekfestival Into The Great Wide Open zal dit bijzondere project nu ook op het LIFF te zien zijn!

Indierockers Bombay hebben in de jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Na het eclectisch garagepop-debuut ‘Vulture / Provider’ belooft het nieuwe album een meer eenduidige richting te hebben: een verfijnde mix van nevelige lo-fi pop en jaren negentig rock. In de afgelopen jaren hebben Bombay’s uitbundige live shows bekendheid vergaard over de hele wereld.

Bombay
Datum: 08 november
Zaal: Gebr. de Nobel, Leiden
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek