De Jeugd van Tegenwoordig naar Patronaat

Ticketmaster

De Jeugd van Tegenwoordig op 29 oktober was zo snel uitverkocht, dat ze in 2016 terugkomen! Op 16 april staat De Jeugd opnieuw in Patronaat, met het nieuwe album ‘Manon’ op zak.

‘Manon’, dat vrijdag 23 oktober verschijnt, is het vijfde studioalbum van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is de opvolger van ‘Parels voor de Zwijnen’ (2005), ‘De Machine’ (2008), ‘De Lachende Derde’ (2010) en “Ja, Natúúrlijk!” (2013), en is één grote ode aan de vrouw. Natuurlijk doet De Jeugd Van Tegenwoordig dat immer volwassen en beleefd, maar ook roekeloos en futuristisch. Er wordt gestunt, gestreeld, genomen en gegeven, uiteraard wederom rijkelijk en exclusief gearrangeerd door het fenomeen Bas Bron.

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: Za 16 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.00 u
Aanvang: 19.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek