Destructive Penguins naar Gebr de Nobel

Ticketmaster

De afgelopen twee jaar heeft deze aanstormende band uit Leiden de muren tussen hiphop, jazz, funk, rock en reggae vakkundig gesloopt en zo een ijzersterke eigen sound gecreëerd. Broeierig als een warme zomer; maar tegelijkertijd pompend, ronkend, scheurend en altijd uitbundig.

Met meer dan 70 shows op hun naam (o.a. Noorderliefde, Funked Up & Magneet Festival) komt Destructive Penguins nu met hun debuut EP. Deze jonge honden houden van een feestje en dat kan je horen! Laat je meenemen op dansbare beats, scherpe teksten en sterke arrangementen. Stil blijven staan is onmogelijk.

Omdat dit de officiële CD presentatie is van de EP wordt dit een hele speciale avond. De titel van de plaat is nog een verrassing, maar aan zeggingskracht hebben de heren gewoonlijk geen gebrek. Maak je dus maar op voor een mooi spektakel.

Destructive Penguins
Datum: 12 februari
Zaal: Gebr de Nobel, Leiden
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek