Fred Eaglesmith naar De Oosterpoort

Ticketmaster

De legendarische Canadese singer-songwriter/stand-up comedian met Friese roots, Fred Eaglesmith, heeft zijn sporen in de Americana muziek ruimschoots verdiend. Zijn liedjes zijn geniaal, vaak hilarisch en soms ook bloedserieus. Een optreden van Fred is altijd een onvergetelijk gebeuren waarbij behalve het luisteren van muziek er ook heel wat te lachen valt.

Zijn fans – ook wel Fredheads genoemd – zijn zeer fanatiek en sommige reizen rustig naar meerdere optredens. Zijn songs worden ook door andere muzikanten zeer gewaardeerd en zijn al door onder andere Mary Gauthier, Slaid Cleaves, Robbie Fulks, Kasey Chambers en Gurf Morlix gecoverd. Ook onder het Nederlandse journaille is Fred geliefd. Zo is er een heel hoofdstuk aan hem gewijd in een boek van Jan Donkers en maakte Huib Stam de documentaire ‘There Ain’t No Easy Road’ over het leven van deze muzikant. Grote fan of niet, het is zeker de moeite waard om op 7 maart naar De Oosterpoort te komen!

Fred Eaglesmith
Datum: Maandag 7 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek