Leo Jansen trio naar Grote Markt 25

Ticketmaster

Onder de naam “Live Music Club Almere” start een nieuw initiatief in Almere. Vanaf 13 november zal er wekelijks op de vrijdagavonden levende muziek worden geprogrammeerd. Het podium aan de Grote Markt 25 in Almere biedt plaats aan coryfeeën en talenten uit de jazz-, pop-, world- en soulmuziek.

Na een week hard werken kunnen Almeerders nu in hun eigen stad op de vrijdagavonden genieten van kwaliteitsmuziek en hoeven ze niet de trein of de auto naar Amsterdam of Utrecht te pakken. De musici komen naar je toe! Iedere vrijdagavond wordt het podium op de Grote Markt nr. 25 in Almere om 20.30 uur bezet door de beste musici uit binnen- en buitenland.

Leo Jansen trio
Datum: 13 november
Zaal: Grote Markt 25, Almere
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek