Extra show De Jeugd van Tegenwoordig naar Annabel

Ticketmaster

Tien jaar na doorbraakhit Watskeburt!? kun je De Jeugd van Tegenwoordig allang geen novelty act of cultfenomeen meer noemen. Met grootste gemak blazen hofdichters Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo samen met beatmaestro Bas Bron alle grote clubzalen en festivals in de Benelux omver, dankzij een sound die net zo kenmerkend is door de heerlijk bijdehante dictie als de vernieuwende producties.

Het vijfde album Manon, een plechtige ode aan de vrouw, belooft wederom een serie nieuwe klassiekers die zich bij het canon Watskeburt!?, Sterrenstof, Een Barkie en De Formule kunnen voegen. Dat je snel je kaartje binnen moet vissen, hoeven we eigenlijk niet uit te leggen, toch? Van krantenbezorger tot koning, niemand is immuun voor de heerschappij van De Jeugd.

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: vr 29 april 2016
Zaal: Annabel, Rotterdam
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek